|
BG
Select Language:
Автомобилен транспорт

Извънгабаритни транспорти по суша

Холлеман България ООД извършва автомобилни транспорти по суша от 2007 г. след получаването на необходимия за това лиценз. Фирмата разполага с 15 композиции за специализирани транспорти, а общо в групата от фирми те са над 100. Капацитетът на автомобилите, регистрирани в България е до 100 МТ, но групата разполага с такива с товароносимост до 300 МТ.

 

Всяка една инвестиция, която правим, е съобразена с нуждите на нашите клиенти. Разполагаме с техника, специализирана за превоз на части на вятърни генератори, селскостопанска техника, както и на строителни машини. Всяка година следваме собствена програма за инвестиции, която ни позволява да разполагаме със съвременна и сигурна техника, произведена от водещите в бранша доставчици като Мерцедес и Голдхофер.

 

Холлеман България ООД е водеща в областта на превоза на части на вятърни генератори. Опитът ни е свързан с фирми като Vestas, Gamesa, Siemens, Nordex, Fuhrlender и др. Общият брой на превозените вятърни генератори в България и Румъния, в които фирмата е взела участие до момента, е над 300, като той непрекъснато се увеличава.

 

Компанията е лидер в областта на превозите на селскостопанска и строителна техника. През годините Холлеман България ООД се превърна в логистичен партньор на дилърите за България и Румъния на редица от лидерите в бранша като Claas, John Deere, CASE, Fendt, Hitachi, Caterpillar, Komatsu  и други. Голяма част от дилърите на тези марки доверяват на компанията цялостната логистика на машините си от завода-производител или западноевропейско пристанище до крайните клиенти с използването на междинни складове и различни видове транспорт.