За нас

Основана през 2006 г. като част от групата на Холлеман – мултинационална компания с офиси в Румъния, Сърбия, Унгария, Молдова и Украйна, Холлеман България ООД е позната като водеща фирма в областта на извънгабаритните транспорти в България и Източна Европа.

Мисията ни е да бъдем предпочитан доставчик на услуги в бранша, тъй като разчитаме на професионализма на екипа ни и модерното ни оборудване, резултат от една от най-големите инвестиции в бранша. Компанията работи само с лидерите в областта на производството на специализирана техника, доказали с годините надеждността си.

Софтуерната операционна система на Холлеман, създадена специално за управление на процесите в компанията, също дава конкурентно предимство на пазара и големи ползи за нашите клиенти – непрекъснатата информация към клиента, необходима му да планира обработката на стоката, както и по-добро управление на заявките и съкращаване сроковете на реакция при получаване на договори посредством ползване на техника от цялата група от фирми.

Бързина, гъвкавост и ефикасност са предизвикателствата, които фирмите срещат в ежедневната си работа и конкурентна борба. Като водещ превозвач и логистичен партньор на редици големи производители на селскостопанска и строителна техника, както и на производствено оборудване и вятърни генератори, екипът на Холлеман България ООД има за цел посредством знанията, опита и наличната техника да намери най-доброто решение на всяко изискване на клиента.   

Отговорност - ние не превозваме нищо без да имаме съответната застраховка за покриване на евентуалните рискове. Без значение дали транспортът е национален или международен, автомобилен или речен, дали извършваме претоварване в пристанище или преместване на оборудване в завод, нашата отговорност е застрахована.

Услуги

Холлеман България ООД, като част от мултинационалната група на Holleman, е компания, специализирана в областта на тежките и извънгабаритни транспорти.
Фирмата извършва превози както на територията на България, така и международни транспорти по суша и вътрешните водни пътища на Европа.